Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 15ο Συνέδριο της ΟΕΦΣΕΕ

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εργασίες του 15ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο, στην Αθήνα. Στο συνέδριο συμμετείχαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από 16 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Στις εργασίες εκ μέρους της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας απηύθυνε χαιρετισμό ο Πέτρος Πέτρου και εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ απηύθυνε χαιρετισμό ο Νίκος Παπαγεωργίου.

Επίσης, παρευρέθηκε αντιπροσωπία της συνδικαλιστικής οργάνωσης Πετρελαίου, Χημικών και Ελαστικών Τουρκίας Petrol-Is (στην οποία ανήκει ο τομέας του φαρμάκου) και χαιρετισμό εκ μέρους της απηύθυνε ο προεδρος Süleyman Akyüz .

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή με το σχέδιο απόφασης και τα ψηφίσματα να ψηφίζονται ομόφωνα από το σώμα ενώ εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και οι αντιπρόσωποι στην ΓΣΕΕ.

Επισυνάπτονται σε μορφή pdf το σχέδιο απόφασης και τα ψηφίσματα.

2021-σχεδιο-αποφασης-προγραμμα-δρασης

Ψήφισμα-1_18-Δεκέμβρη-Παγκόσμια-Μέρα-Μεταναστών

Ψήφισμα-2_ΚΑΤΩ-ΤΑ-ΧΕΡΙΑ-ΑΠΟ-ΤΗΝ-ΟΕΦΣΕΕ

Ψήφισμα-3_οχι-στους-ιμπεριαλιστικούς-πολέμους

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.