Αλληλεγγύη στους λαούς Τουρκίας-Συρίας

ΣΤΟΠ στα δολοφονικά εμπάργκο

Το ΠΑΜΕ από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών σεισμών ανέλαβε πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης των δοκιμαζόμενων λαών της Συρίας και της Τουρκίας.

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με τα συνδικάτα της Τουρκίας και της Συρίας για την στήριξη των θυμάτων και την έκφραση της αλληλεγγύης.

Ήδη έχει ξεκινήσει μια τεράστια καμπάνια συγκέντρωσης υλικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Κόντρα στο αίσθημα φιλίας και αλληλεγγύης των λαών, αυτές τις δύσκολες ώρες αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η δολοφονική πολιτική των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, που θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές για τα συμφέροντα, τις επιδιώξεις και τους ανταγωνισμούς των μονοπωλίων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο λαός της Συρίας, που συνεχίζει να βιώνει την μακροχρόνια επέμβαση των ιμπεριαλιστών και με το δολοφονικό εμπάργκο που συνεχίζεται εν μέσω της τραγωδίας του καταστροφικού σεισμού της 6 Φλεβάρη.

Ο λαός της Συρίας χρειάζεται άμεση ανθρωπιστική βοήθεια, υλικά πρώτης ανάγκης, φάρμακα, κ.α. όμως ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ συνεχίζουν το δολοφονικό εμπάργκο ενάντια σε έναν ολόκληρο λαό, που δίνει μάχη για την επιβίωση με χιλιάδες νεκρούς από το σεισμό.

Απαιτούμε να αρθούν όλα τα εμπόδια στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον λαό της Συρίας.

Να σταματήσει τώρα το Δολοφονικό Εμπάργκο!

Αλληλεγγύη στο λαό της Συρίας.

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ σε εθελοντική αιμοδοσία για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας-Συρίας

Η Αλληλεγγύη είναι στο Αίμα μας!

Συνάδελφοι

Τις τελευταίες ώρες όλοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις με τους καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία.

Δεν μένουμε απαθείς θεατές.  Οι ανάγκες είναι τεράστιες. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη. Μπορούμε να βοηθήσουμε. Ήδη έχει αναπτυχθεί ένα τεράστιο κύμα πρωτοβουλιών, προσφοράς και αλληλεγγύης με τα θύματα του σεισμού. Ένα τεράστιο δίχτυ βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους λαούς.

Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη με νέες πρωτοβουλίες.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τον λαό της Αθήνας σε μαζική εθελοντική αιμοδοσία για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας-Συρίας

Δευτέρα, 13 Φλεβάρη στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Αγίας Φιλοθέης 5β, στην Πλατεία Μητροπόλεως από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.