ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει την προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και όσων αγωνίζονται στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγωνιζόμενων συνδικαλιστών και άλλων πρωτοπόρων εργαζομένων έχει πάρει διαστάσεις μόνιμης πρακτικής το τελευταίο διάστημα από κράτος και εργοδοσία γιατί έτσι θέλουν να βάλουν φρένο σε όσους αγωνίζονται ενάντια στα αδιέξοδα που γεννά το σύστημα της εκμετάλλευσης.

Την Παρασκευή 5 Απρίλη 2024, θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής δίκη του συνάδελφού μας Βάλσαμου Συρίγου, για τον λόγο ότι το 2019, υπερασπίστηκε μαζί με άλλους εργαζόμενους, συναδέλφους μας να μην τους πάρουν, τα κοράκια που κλέβουν του λαού το βιός, το σπίτι και τους πετάξουν στον δρόμο.

Αυτές οι πρακτικές δεν θα περάσουν και δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα μας για να ζήσουν οι εργαζόμενοι σύμφωνα με τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.

Η αλληλεγγύη των εργαζομένων θα σπάσει και αυτή την προσπάθεια κράτους και εργοδοτών.

Καλούμε του εργαζόμενους του κλάδου να δείξουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 μπροστά από το κτίριο 12 στις 9 π.μ., στα δικαστήρια Αθηνών.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.