Εκδήλωση Αλληλεγγύης για τους Αγώνες των Εργατών της Γαλλίας. Σάββατο 29 Απρίλη, 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη της Γαλλίας που συνεχίζει τον μεγάλο της αγώνα με νέα Γενική Απεργία την Πέμπτη 13 Απρίλη.

Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα της Γαλλίας συνεχίζουν τον πολύμηνο αγώνα τους με την 12η Μέρα Γενικής Απεργίας από τον Γενάρη, ενώ καθημερινές είναι οι πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις σε σειρά κλάδων που έχουν κάνει κουρελόχαρτο τον κοινωνικό αυτοματισμό, τις επιστρατεύσεις, την καταστολή και τις συκοφαντίες Κυβέρνησης-Εργοδοτών.

Οι εργαζόμενοι της Γαλλίας με την πάλη τους έχουν αναδείξει την τεράστια δύναμη της εργατικής τάξης, του οργανωμένου, συλλογικού, μαζικού αγώνα. Για αυτό οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου στεκόμαστε στο πλευρό τους. Για αυτό ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

Στα πλαίσια της σταθερής, έμπρακτης αλληλεγγύης με τους μεγάλους αγώνες των εργατών της Γαλλίας το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο θα φιλοξενήσει μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης για την πείρα από τους μεγάλους απεργιακούς αγώνες των εργατών της Γαλλίας το Σάββατο, 29 Απρίλη, στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει πολυμελής αντιπροσωπεία συνδικαλιστών από την Γαλλία και θα χαιρετίσουν: Ο Ολιβιέ Ματώ, Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας, ο Μάρκος Μπεκρής, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πειραιά, ο Ματτιέ Μπολ Ρεντάτ, Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Σιδηροδρομικών Βερσαλλιών και ο Γιάννης Τασιούλας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Οικοδόμων!

Η αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών από την Γαλλία θα συμμετάσχει επίσης στην μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Αθήνα, στις 11.00πμ στο Σύνταγμα.

Αλληλεγγύη στους Εργάτες της Γαλλίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.