ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 15 Ιούνη 2022, ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της  εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών.

Όπως τον Οκτώβρη 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το παρών για συμβάλλουμε ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Να ορθώσουμε τείχος στην προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι.

Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά. Έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και τα αφεντικά τους. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τους χώρους δουλειάς. Όχι στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αποκαλύπτουμε τον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια και πολέμους και καλλιεργεί τον εθνικισμό.

Η καταδίκη των ΝΑΖΙ ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Όλοι στην Συγκέντρωση στο Εφετείο στις 15 Ιούνη στις 8:00 πμ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *