ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Το κλαδικό Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, τα επιχειρησιακά Σωματεία BOEHRINGER, Johnson, LOREAL, DEMO και η Επιτροπή εργαζομένων ατον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς το επιχειρησιακό σωματείο του ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ και τους εργαζόμενους της απέναντι  στην απαράδεκτη και συκοφαντική τρομοκρατική προσπάθεια της διοίκησης του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ:

  • Η διοίκηση μαζί με διευθυντικά στελέχη της εταιρίας προσπαθούν να στρέψουν τους εργαζόμενους  ενάντια στο σωματείο τάζοντας τους κάποια ψίχουλα.
  • Χρησιμοποιούν συκοφαντικές μεθόδους για να σπιλώσουν  τον πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου και άλλους πρωτοπόρους εργαζόμενους.
  • Τους σέρνουν στα δικαστήρια με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες
  • Προκαλούν εντάσεις με τον μηχανισμό που έχουν με στόχο να τους προκαλέσουν.
  • Έφτασαν στο σημείο να απαγορεύσουν την είσοδο αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας και τους συνδικάτου παραμονές Πρωτομαγιάς για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

Είναι καθαρό ότι η εργοδοσία προσπαθεί να υλοποιήσει όλο το αντεργατικό πλαίσιο που έχουν ψηφίσει οι κυβερνήσεις για να απαλλαγούν από την πρωτοπόρα δράση του επιχειρησιακού σωματείου που παλεύει μαζί με το κλαδικό συνδικάτο και την Ομοσπονδία για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης  με ουσιαστικές αυξήσεις, κατοχύρωση του 5νθήμερου 8ωρου Δευτέρα έως Παρασκευή.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα πετύχουν τα σχέδια τους και θα εμποδίσουν τον αγώνα που δίνουμε σήμερα για τα δικαιώματα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.