Κάτω τα χέρια από την Απεργία των εργατών της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει τη νέα προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης αγώνα εργαζομένων που διεκδικούν το δίκιο τους. Για μία ακόμα φορά, εργαζόμενοι κηρύσσουν Απεργία και η εργοδοσία τους πηγαίνει στα δικαστήρια, η εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της σημερινής και με καθολική συμμετοχή απεργίας των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στη Θεσσαλονίκη απεργούν με καθολική συμμετοχή διεκδικώντας να πάρει πίσω η εργοδοσία τις απολύσεις με τις οποίες επιδιώκει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους ώστε να καταργήσει κατεκτημένα δικαιώματα τους που καθορίζονται στην επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας.

Για μια ακόμη φορά το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις γίνεται εργαλείο των εργοδοτών ενάντια στους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων! Επιχειρούν να επιβάλλουν τον εργασιακό μεσαίωνα όπου ο εργαζόμενος δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και να διεκδικήσει το δίκιο. Όμως το εργατικό κίνημα έχει πείρα και δύναμη. Τέτοιες πρακτικές τις έχει στείλει επανειλημμένα εκεί που τους πρέπει, στα σκουπίδια!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! «ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ»

Η Ομοσπονδία μας καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.