ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ομοσπονδία μας στηρίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ.

Οι συνάδελφοι – εργαζόμενοι της ΦΑΜΑΡ διεκδικούν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς καθολικά και οριζόντια, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού,  μονιμοποίηση των συναδέλφων που δουλεύουν μέσω εργολάβων, υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Εμείς οι εργαζόμενοι που βιώνουμε καθημερινά το άγχος των λογαριασμών, το άγχος για το νοίκι του σπιτιού, τη βενζίνη με το σταγονόμετρο, δεν ανεχόμαστε να ζούμε με ψίχουλα, να μειώνεται ο μισθός μας μέρα με τη μέρα με τις ανατιμήσεις και τις αυξήσεις σε ενέργεια, καύσιμα και σε βασικά είδη κατανάλωσης.

Η Ομοσπονδία μας βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους μας στον όμιλο ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ που παλεύουν για καλύτερους όρους δουλειάς και αμοιβής συσπειρωμένοι στο επιχειρησιακό και στα κλαδικά τους σωματεία σε Αττική και Βοιωτία, όλα μέλη της Ομοσπονδίας μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους της ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ να μαζικοποιήσουν και να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το επιχειρησιακό Σωματείο τους και τα αντίστοιχα κλαδικά – μέλη μας, γιατί μόνο μέσα από την οργάνωση μας θα διεκδικήσουμε με βάση τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες μας , τη ζωή που μας αξίζει.

Καλούμε τα σωματεία του κλάδου μας να εκφράσουν με όλους τους τρόπους την στήριξη τους στον αγώνα των συναδέλφων μας στην ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ .

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.