Ανακοίνωση

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:1162                                                                    ΑΘΗΝΑ 11/02/2021

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση για άλλη μία φορά επιστρατεύει τη βία, τις συλλήψεις, την κακοποίηση των νέων και των μεγαλύτερων, προσπαθώντας έτσι να σταματήσει τη λαϊκή οργή που ξεχύνεται, όλο και περισσότερο, στους δρόμους του αγώνα.

Δεν μας σταματούν, δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε να παλεύουμε στο πλευρό των φοιτητών και εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη που έχει καταδικαστεί στη συνείδηση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δεν θα μείνουν, όμως, αναπάντητοι οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί στην Εκπαίδευση, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, που η κυβέρνηση αξιοποιεί ως «ευκαιρία» για να κλιμακώσει την αντιλαϊκή πολιτική της.

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, μπορούμε και ξέρουμε να διαμαρτυρόμαστε οργανωμένα απέναντι σε ότι έρχεται να βάλει εμπόδια στην μόρφωση των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους συναδέλφους και τους συνταξιούχους του κλάδου να συμμετάσχουν στο σημερινά απογευματινά Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στις άλλες πόλεις»

Για εμάς «κοινή λογική» είναι η υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων μαθητών και φοιτητών, για να ανοίξουν τα πανεπιστήμια με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, της συλλογικής οργάνωσης και πάλης των εργαζόμενων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.