Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στη «ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ»

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στη «ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ»

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της «Ευρωπαϊκής Νηματουργίας Βαρβαρέσος ΑΕ»  που δίνουν ηρωική μάχη για το δικαίωμα τους στην δουλειά και κλιμακώνουν τον αγώνα τους με 48ώρη απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο 4-5 Φλεβάρη απαντώντας στις εκδικητικές απολύσεις 7 συναδέλφων τους, στους οποίους δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις επειδή συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του Σωματείου τους για την καταβολή των δεδουλευμένων 7 μηνών που τους οφείλονται και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Τους στηρίζουμε για να μένουν όρθιοι και για να συνεχίσουν την άνιση μάχη με την κυβέρνηση και με μηχανισμούς των κεφαλαιοκρατών.

Η Ομοσπονδία μας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της  ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ και τα αιτήματα τους  καταβολή των δεδουλευμένων 7 μηνών, υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις, ανάκληση των απολύσεων και ανανέωση όλων των συμβάσεων, με αορίστου χρόνου εργασία. Να παγώσουν δάνεια, λογαριασμοί σε νερό και ρεύμα, να μην πλειστηριαστεί σπίτι απλήρωτου εργάτη.

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενος του κλάδου σε μαζική μαχητική συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον μεγάλο αγώνα των εργαζομένων της  ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ και την 48ωρη απεργία τους στις 4-5 Φλεβάρη. ΤΩΡΑ να εκφραστεί πολύμορφα και με κάθε τρόπο η μαζική, εργατική, λαϊκή αλληλεγγύη στον αγώνα των εργατών της ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ για το δικαίωμα στην δουλειά, για το δικαίωμα στην ζωή.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.