24ωρη Απεργία την Τετάρτη 8 Μάρτη,  στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια!

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τις χιλιάδες εργατών, φοιτητών και μαθητών όπου σε ένα μαζικότατο παλλαϊκό συλλαλητήριο κατέκλεισαν όχι μόνο την πλατεία Συντάγματος, αλλά και τους γύρω δρόμους.

Oι χιλιάδες λαού διατράνωσαν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο ότι το έγκλημα στα Τέμπη, όχι μόνο δεν θα ξεχαστεί, αλλά οι πραγματικοί υπεύθυνοι θα πληρώσουν. Τα κροκοδείλια δάκρυα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, των εταιρειών, που κάτω από τις εντολές της Ε.Ε., στη λογική της “ανταγωνιστικότητας και βιωσιμότητας” μετέτρεψαν το σιδηροδρομικό δίκτυο σε παγίδα θανάτου, δεν πιάνουν!

Η Ομοσπονδία μας αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στον κλάδο την Τετάρτη 8 Μάρτη. Καλούμε  όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά  στην 24ωρη Απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 8 Μάρτη  στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια καθώς και σε άλλες πόλεις της χώρας όπου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες συγκεντρώσεις.

Το οφείλουμε σε όλους αυτούς που χάθηκαν άδικα αλλά και σε εμάς και τα παιδιά μας που ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εργατικό ατύχημα κάτω από την εντατικοποίηση εργασίας και την έλλειψη μέσων προστασίας. Η ζωή μας και η ασφάλεια μας είναι κόστος για τους εργοδότες!

Η 8η Μάρτη, μέρα σύμβολο του αγώνα για την εργαζόμενη γυναίκα, φέτος θα τιμηθεί με τη συμμετοχή μας στην Πανεργατική απεργία!

Η οργή να μετατραπεί σε οργάνωση και αγώνα :

  • Για την υπογραφή ικανοποιητικής Κλαδικής ΣΣΕ.
  • Αγωνιζόμαστε για μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς.
  • Διεκδικούμε αξιοπρεπείς μισθούς και όχι κουπόνια και επιδόματα.
  • Αγωνιζόμαστε για σταθερό ωράριο εργασίας για να έχουμε ελεύθερο χρόνο για μας και την οικογένεια μας.

Καλούμε τα Σωματεία και τους εργαζόμενους στον κλάδο να πάρουν μέρος στην ΑΠΕΡΓΙΑ την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια, και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά! Το έγκλημα των Τεμπών δεν πρέπει να ξεχαστεί!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.