ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ.

ΜΕΛΟΣ ΟΕΦΣΕΕ & ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑ

Τηλ: 6978228392 – 6974534859 / E-mail: somateiofamargroup@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ

          Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

          Για ακόμη μία φορά η ΦΑΜΑΡ κωλυσιεργεί τις διαδικασίες και ανέβαλε την ερχόμενη  συνάντηση που είχε οριστεί για την Παρασκευή, σε νέα ημερομηνία,  για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου με δικαιολογία πως “ήθελε περισσότερο χρόνο”.

          Συζητώντας με τους συναδέλφους σε όλα τα εργοστάσια του Ομίλου και αφουγκραζόμενοι το θετικό αντίκτυπο που είχαν οι κινητοποιήσεις των τελευταίων μηνών (απεργίες, στάσεις εργασίας, κτλ.) η Διοίκηση του Σωματείου σχεδιάζει τα επόμενα βήματα ώστε:

  • Να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε άμεσα στην περίπτωση που στη συνάντηση με την εργοδοσία δεν μας φέρουν ικανοποιητική πρόταση.
  • Να έχουμε ξεκάθαρο σχεδιασμό που θα συνεχίσει να βάζει μπροστά τους συναδέλφους μας ως ενεργούς συμμετέχοντες στη διαπραγμάτευση, αφού η συμμετοχή όλων μας στις στάσεις εργασίας, απεργίες, συσκέψεις, συζητήσεις που προηγήθηκαν, στήριξαν το Σωματείο μας και το όπλισαν με δύναμη, για να κάνει τη ΦΑΜΑΡ να πάρει πίσω την απαράδεχτη πρότασή της.

          Θεωρούμε σημαντικό πως όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου θα πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, συζητώντας, συμμετέχοντας ενεργά και δραστήρια στις όποιες αποφάσεις παρθούν.

          Θα πραγματοποιήσουμε Γενικές Συνελεύσεις σε όλα τα εργοστάσια του Ομίλου την εβδομάδα από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο τέλος της πρωινής και αρχή της απογευματινής βάρδιας.

          Για να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι για τη συνάντηση με την εργοδοσία που θα έχει προηγηθεί και να αποφασίσουμε από κοινού ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

          Το Σωματείο μας δεν κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, επιλέγει τη διαφάνεια και ενισχύει τις διαδικασίες εκείνες που θα κάνουν τη φωνή και τα αιτήματα των εργαζομένων στον Όμιλο ΦΑΜΑΡ να ακουστούν πιο δυνατά.

          Αξιοποιώντας την αγωνιστική εμπειρία από άλλους χώρους του κλάδου μας (Boehringer Ingelheim, Lavipharm, Σαράντης, κ.ά.), αλλά και από τις νικηφόρες μάχες που δόθηκαν σε άλλους κλάδους (efood, Cosco, Οικοδόμοι, Μινέρβα, κ.ά.), μπορούμε να δώσουμε νέα ώθηση στον αγώνα μας στη ΦΑΜΑΡ, η θετική έκβαση του οποίου θα δώσει δύναμη στους συναδέλφους όλου του κλάδου!

          Συνεχίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά έχοντας συμπαραστάτες και αλληλέγγυους την Ομοσπονδία μας (ΟΕΦΣΕΕ) και τα Κλαδικά Συνδικάτα Αττικής και Βοιωτίας, για να μην μείνει κανείς μας μόνος ή μόνη στις δυσκολίες!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.