ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ BOEHRINGER INGELHEIM ΕΛΛΑΣ ΑΕ.

Συνάδελφοι,

σας στέλνουμε συνημμένα την επιστολή, που στάλθηκε ανυπόγραφη από το email της ΠΟΙΕ,  σχετικά με το επικουρικό μας ταμείο, το ΤΕΑΥΦΕ.

Μια επιστολή που προκαλεί την νοημοσύνη μας, μια επιστολή που σκοπό έχει να ξεγελάσει τους  νεότερους  συναδέλφους που δεν έχουν γνώση των πεπραγμένων,  όλων αυτών,  γύρω από το ταμείο μας.

Πράγματι δεν ξέρουν οι νεότεροι  ότι:

1) Η ίδια η ΠΟΙΕ είναι που πρωτοστάτησε για την ιδιωτικοποίηση του ΤΕΑΥΦΕ, «για να κάνουμε εμείς κουμάντο στα λεφτά μας»!!!! όπως διατυμπάνιζαν .

2) Κομμάτι τους είναι και αυτοί που  για να έχουν “καρέκλες” διέσπασαν το ενιαίο του ταμείου μας και δημιούργησαν το ΤΑΥΦΕ….

3) Η ομοσπονδία μας η ΟΕΦΣΕΕ, που σαν σωματείο είμαστε μέλη της, που έχει καθαρό και σταθερό προσανατολισμό,  έδωσε μάχες για να μην συμβεί η ιδιωτικοποίηση αυτή….

4) Όλα αυτά τα ερωτήματα που σήμερα απευθύνουν σε όλους μας, τα περιγελούσαν και τα χλεύαζαν, αποκαλώντας μας …οπισθοδρομικούς όταν τους τα διατυπώναμε,  όταν τους λέγαμε ότι θα οδηγηθούμε εδώ ακριβώς που σήμερα βρισκόμαστε. Τι σου είναι αυτή η ζωή!!!!

Συνάδελφοι,

Ο λόγος που σήμερα βάζουν τα ερωτήματα αυτά, είναι για να αποποιηθούν της ευθύνης για την κατάντια του ταμείου μας και να μας καλέσουν να πάρουμε μέρος σε μια εκλογική παρωδία, για να νομιμοποιήσουμε την ύπαρξη τους…Εμείς δεν συμμετέχουμε σ αυτές τις διαδικασίες που μάλιστα τις κάνουν ηλεκτρονικά,  σε πλήρη εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη.“Συνένοχοι στον φόνο δεν θα γίνουμε” και καλούμε τους συναδέλφους μας να τους γυρίσουν την πλάτη.

Θα συνεχίσουμε όμως να συμμετέχουμε  μαζί με την ομοσπονδία μας ΟΕΦΣΕΕ στον αγώνα της υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα της ασφάλισης μας και  να αποκαλύπτουμε τον «βρώμικο» ρόλο τους σε πολιτικό επίπεδο, όπως για παράδειγμα την βοήθεια που έδωσαν για να περάσει και στον κλάδο η μετατροπή των επικουρικών ταμείων σε επαγγελματικά. Μια μετατροπή που ήταν μνημονική δέσμευση των πολιτικών τους εκπροσώπων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.