ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! – ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ!

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. – Π.Ε., μαζί με το Επιχειρησιακό τους Σωματείο, το Κλαδικό Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής και την Κλαδική μας Ομοσπονδία, δίνουν μια μεγάλη μάχη απέναντι στην εργοδοτική επίθεση που δέχονται όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα την απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, την περασμένη Δευτέρα.

Από την πρώτη στιγμή, ο αγώνας αυτός βρήκε την έμπρακτη στήριξη και την αλληλεγγύη από το ΕΚ Πειραιά και δεκάδες άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις από τον κλάδο του Φαρμάκου και άλλους κλάδους, από το ΠΑΜΕ.

Οι κινητοποίηση των εργαζόμενων του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. – Π.Ε. με στάση εργασίας, συγκεντρώσεις στο χώρο, παρεμβάσεις στα Φαρμακεία των μελών της Διοίκησης της εταιρείας, έδωσαν ηχηρό μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι είναι συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το Σωματείο τους και το δικαίωμά τους να οργανώνονται, να συνδικαλίζονται και να διεκδικούν καλύτερους όρους και συνθήκες δουλειάς, αυξήσεις μισθών, υπογραφή ΣΣΕ. Είναι αποφασισμένοι να απαιτήσουν την ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου συνδικαλιστή, που οι ίδιοι εξέλεξαν ως πρόεδρο του Επιχειρησιακού Σωματείου τους.

Απέναντι στην εργοδοτική επίθεση που προσπαθεί να απαλλαγεί από την «ενόχληση» του σωματείου, να «πνίξει» κάθε φωνή που διεκδικεί, να «κόψει» κάθε κεφάλι που σηκώνεται, ώστε να προχωρά ανενόχλητη στα σχέδιά της, απέναντι στους αντεργατικούς νόμους και ειδικά στο ν. Χατζηδάκη που η εργοδοσία του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. – Π.Ε. χρησιμοποιεί για να χτυπήσει το σωματείο, οι εργαζόμενοι αντιτάσσουν τον οργανωμένο αγώνα τους και την ταξική τους αλληλεγγύη και ενότητα.

Έτσι μπορούν να πιέσουν την εργοδοσία, να αφήσουν στα χαρτιά την αντεργατική νομοθεσία, να νικήσουν!

Συνεχίζουμε – κλιμακώνουμε!

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου!

Απαιτούμε υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Δελτίο τύπου

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία του Ομίλου Πει.φα.συν για την συκοφαντική δυσφήμιση της Διοίκησης του Σωματείου μέσω δελτίου τυπου και συνολικά των μελών του Σωματείου μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο λόγος απόλυσης του Προέδρου μας δεν έχει καμία σχέση με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία και αναπαράγεται από συγκεκριμένα site στο διαδίκτυο.

Οι αποφάσεις του ΣΕΠΕ είναι ξεκάθαρες σχετικά με τον εργασιακό εκφοβισμό που έχουν υποστεί ο Πρόεδρος του Σωματείου αλλά και μέλοι της Διοίκησης, όπως επίσης και οι καταγγελιες που εκκρεμούν από απλούς εργαζόμενους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παραίτηση του αντιπροέδρου του Σωματείου με επίσημη καταγγελία για εργασιακό εκφοβισμό και άνιση μεταχειριση.

Την ιδια στιγμή που βραβεύονται ως ένα από τα διαμάντια της ελληνικής επιχειρηματικότητας ,εργαζόμενοι παραιτούνται γιατί δεν αντέχουν να εργάζονται στην εργασιακή Εδέμ του Συνεταιρισμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι στελέχη της εταιρείας επιδίδονται τις τελευταίες μέρες σε άκρως αντισυνδικαλιστικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Έχουν πρόβλημα με την λειτουργία του Σωματείου το οποίο δεν κατάφεραν να το μετατρέψουν σε εργοδοτικό,έχουν πρόβλημα συνολικά με το συνδικαλιστικό κίνημα.

Θέλουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους εργασίας έτσι ώστε να μην υπογράφει Επιχειρησιακή Σύμβαση Εργασίας.

    Καλούμε όλα τα Σωματεία  – Συνδικάτα – Ομοσπονδίες να πάρουν αποφάσεις στήριξης στον αγώνα που δίνουμε.

     Πάρτε πίσω την απόλυση!!!!

Η Διοικηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.