ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ!

Νέα στάση εργασίας στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ την Τετάρτη 20/12/2023 από 08:00 έως 20:00

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. – Π.Ε., μαζί με το Επιχειρησιακό τους Σωματείο, το Κλαδικό Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής και την Κλαδική μας Ομοσπονδία, συνεχίζουν την μεγάλη μάχη απέναντι στην εργοδοτική επίθεση που δέχονται όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα την απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας.

Από την πρώτη στιγμή, ο αγώνας αυτός βρήκε την έμπρακτη στήριξη και την αλληλεγγύη από Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και δεκάδες σωματεία από τον κλάδο του Φαρμάκου και άλλους κλάδους, από το ΠΑΜΕ.

Οι εργαζόμενοι είναι συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το Σωματείο τους και το δικαίωμά τους να οργανώνονται, να συνδικαλίζονται και να διεκδικούν καλύτερους όρους και συνθήκες δουλειάς, αυξήσεις μισθών, υπογραφή ΣΣΕ. Είναι αποφασισμένοι να απαιτήσουν την ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου συνδικαλιστή, που οι ίδιοι εξέλεξαν ως πρόεδρο του Επιχειρησιακού Σωματείου τους.

Στην εργοδοτική επίθεση που προσπαθεί να απαλλαγεί από την «ενόχληση» του Σωματείου, να «πνίξει» κάθε φωνή που διεκδικεί, να «κόψει» κάθε κεφάλι που σηκώνεται, ώστε να προχωρά ανενόχλητη στα σχέδιά της, απέναντι στους αντεργατικούς νόμους, οι εργαζόμενοι αντιτάσσουν τον οργανωμένο αγώνα τους και την ταξική τους αλληλεγγύη και ενότητα.

Συνεχίζουμε – κλιμακώνουμε!

  • Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου!
  • Απαιτούμε υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς!
  • Όλοι στην νέα στάση εργασίας που προκήρυξε η Ομοσπονδία μας στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ την Τετάρτη 20/12/2023 από 08:00 έως 20:00. Να νεκρώσει η εταιρεία μέχρι να πάρουν πίσω την απόλυση!
  • Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 7:00 π.μ. έξω από τις εγκαταστάσεις του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.