Στάση εργασίας στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ

Πραγματοποιείται η στάση εργασίας που έχει αποφασίσει η Ομοσπονδία μας στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για να παρθεί πίσω η άδικη απόλυση του συνδικαλιστή εργαζόμενου στην ΣΥΝΦΑ.

Από νωρίς το πρωί δυνάμεις της Ομοσπονδία μας και του κλαδικού Συνδικάτου Αττικής βρέθηκαν μαζί με τους απεργούς στις πύλες των εγκαταστάσεων του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ (Περιστέρι) και της ΣΥΝΦΑ (Άλιμος). Εκεί παραβρέθηκαν και έδειξαν την αλληλεγγύη τους αντιπροσωπείες από τα επιχειρησιακά σωματεία των εργαζομένων στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, στην ΦΑΜΑΡ και στην BOEHRINGER. Επίσης δίπλα στους απεργούς βρέθηκαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τους υποψήφιους δημάρχους Περιστερίου (Γιώργος Σιδέρης) και Αλίμου (Λιάνα Κορομπίλη).

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην απόλυση του συνάδελφου – συνδικαλιστή. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και την οργάνωση του αγώνα μέσα από τα σωματεία μας.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2023 ενάντια στο νέο τερατούργημα νομοσχέδιο κυβέρνησης – εργοδοσίας που τσακίζει τους εργαζόμενους.

Συγκεντρώνουμε δυνάμεις για να εμποδίσουμε τα εγκληματικά σχέδια τους, για να ανατρέψουμε αυτή τη βαρβαρότητα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.