Νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Κυριακή 12 Μάρτη στις 12μ.μ.!

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τους εκατοντάδες εργαζομένους του κλάδου μας και όσους  συμμετείχαν στη μαζικότερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στο κέντρο της Αθήνας κατακλύζοντας όχι μόνο την πλατεία Συντάγματος, αλλά και τους γύρω δρόμους.

Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή στην απεργία από μεγάλους εργασιακούς χώρους του κλάδου και οι διαδηλωτές έκαναν σαφές σε εργοδότες και κυβέρνηση, ότι το έγκλημα στα Τέμπη όχι μόνο δεν θα ξεχαστεί, αλλά οι πραγματικοί υπεύθυνοι θα πληρώσουν. Τα κροκοδείλια δάκρυα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, των εταιρειών, που κάτω από τις εντολές της Ε.Ε., στη λογική της “ανταγωνιστικότητας και βιωσιμότητας” μετέτρεψαν το σιδηροδρομικό δίκτυο σε παγίδα θανάτου, δεν πιάνουν!

Ταυτόχρονα, καταδικάζουμε την απροκάλυπτη προσπάθεια της αστυνομίας να χτυπήσει τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, των Συνδικάτων, των Φοιτητών, των Μαθητών αλλά και όλων των υπόλοιπων φορέων που συμμετείχαν, αξιοποιώντας, για ακόμη μία φορά τους, πολύ βολικούς για την εκάστοτε κυβέρνηση και την εργοδοσία γνωστούς – αγνώστους, οι οποίοι για ακόμη μία φορά εμφανίστηκαν με μοναδικό στόχο τη διάλυση της τεράστιας αυτής συγκέντρωσης. Κάνουμε σαφές σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής δεν θα περάσει!

Συνεχίζουμε για όλους αυτούς που χάθηκαν άδικα αλλά και σε εμάς και τα παιδιά μας που ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εργατικό ατύχημα κάτω από την εντατικοποίηση εργασίας και την έλλειψη μέσων προστασίας. Η ζωή μας και η ασφάλεια μας είναι κόστος για τους εργοδότες!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά! Το έγκλημα των Τεμπών δεν πρέπει να ξεχαστεί!

ΤΩΡΑ Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Καλούμε τα Σωματεία και όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο μας να πλημμυρίσουν ξανά το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 12 Μάρτη στις 12μ.μ. στο νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.