Με την Παλαιστίνη Μέχρι την Λευτεριά

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει την πρωτοφανή δίωξη Παλαιστινίου διαδηλωτή στην Αθήνα, επειδή ύψωσε την σημαία της Παλαιστίνης μαζί με την σημαία της Ελλάδας! Μια δίωξη που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους καταστολής και τρομοκρατίας εναντίον συνολικά του εργατικού-λαϊκού κινήματος  και της αντιιμπεριαλιστικής δράσης.

Μπροστά στο τεράστιο κύμα αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό, η Κυβέρνηση που έσφιγγε το ματωμένο χέρι του σφαγέα Νετανιάχου, προχωρά σε απροκάλυπτα ψέματα, καλλιέργεια fake news, και όταν και αυτά αποτυγχάνουν προχωρούν σε διώξεις όσων σηκώνουν κεφάλι.

Η ποινικοποίηση της λαϊκής δράσης και του αγώνα για ειρήνη και λευτεριά δεν θα περάσει!

Με το σκεπτικό της δίωξης κάθε φιλειρηνική δράση, κάθε παιδί που ζωγραφίζει σημαία της Παλαιστίνης, κάθε άνθρωπος που αντιδρά στη σφαγή στην Γάζα, κάθε σωματείο που κινητοποιείται ενάντια στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ θα μπορεί να διωχθεί με βάση το σκεπτικό ότι «εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος»

Σύμφωνα με το σκεπτικό της δίωξης, οι πρώτοι κατηγορούμενοι θα έπρεπε να είναι οι κυβερνήσεις της χώρας που συνεργάζονται με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, το οποίο είναι δύναμη κατοχής και μας βάζει σε κίνδυνο γενικότερης σύγκρουσης στην περιοχή, όσοι υπέγραψαν την παραχώρηση της χώρας για τους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, όλοι όσοι παραχώρησαν την Σούδα, την Ελευσίνα, την Καλαμάτα, την Αλεξανδρούπολη, ως προγεφύρωμα για τους πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ εμπλέκοντας τον ελληνικό λαό στις συγκρούσεις και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών και εκθέτοντας τον λαό της Ελλάδας σε κίνδυνο αντιποίνων.

Την Κυριακή 5 Νοέμβρη χιλιάδες λαού στο κέντρο της Αθήνας ύψωσαν τις σημαίες της Παλαιστίνης, τραγούδησαν και απαίτησαν να σταματήσει το σφαγείο των 4.000 δολοφονημένων μικρών παιδιών.

Η δίωξη αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη ότι ο μηχανισμός προπαγάνδας των κυβερνήσεων και του Ισραήλ έχει αποτύχει. Κάθε μέρα οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη σε όλο τον κόσμο μεγαλώνουν, γιγαντώνονται. Οι λαοί στέκονται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, στην σωστή πλευρά της ιστορίας για να σταματήσουν το έγκλημα.

ΤΩΡΑ να παύσει κάθε δίωξη, να αρθούν όλες οι κατηγορίες.

ΤΩΡΑ να αναγνωριστεί το Παλαιστινιακό κράτος σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Βουλής

ΤΩΡΑ να σταματήσει κάθε συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΛΑΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.