ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει, για μία ακόμα φορά, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη Διοίκηση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.Π.Ε, η οποία συνεχίζει την προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης (μηνύσεις σε συναδέλφους) αλλά και την παρεμπόδιση της παρουσίας της Ομοσπονδίας μας στο χώρο.

Είναι προφανές ότι η εργοδοσία στη συγκεκριμένη επιχείρηση, που πολεμάει το επιχειρησιακό σωματείο από την ίδρυση του, κλιμακώνει τώρα την αντεργατική επίθεσή της, στηριζόμενη και στο νέο αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο.

Γελιέται, όμως, η Διοίκηση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.Π.Ε αν νομίζει ότι θα τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και θα εμποδίσει την αγωνιστική και πρωτοπόρα δράση του Επιχειρησιακού Σωματείου και της Ομοσπονδίας μας. Ο αγώνας μας για Προσλήψεις Προσωπικού – Αυξήσεις μισθών – Μέτρα υγείας και ασφάλειας θα συνεχιστεί!

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση! Καταργούμε στην πράξη την αντεργατική νομοθεσία!

Απαιτούμε από τη Διοίκηση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.Π.Ε να σταματήσει τώρα τις αντεργατικές της μεθοδεύσεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους όλου του ομίλου να στηρίξουν και να ενισχύσουν το Επιχειρησιακό Σωματείο τους. Με τη μαζική συμμετοχή και την αγωνιστική τους δράση να υπερασπίσουν το δικαίωμά τους στη συνδικαλιστική οργάνωση και δράση, να παλέψουν για τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη θα την σπάσει!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.