ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την άγρια καταστολή και την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ απέναντι σε απεργούς εργάτες αγωνιστές της Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και τραυματίες. Την επίθεση ακολούθησαν οι αδικαιολόγητες συλλήψεις 8 διαδηλωτών με “στημένες” κατηγορίες.

Το “έγκλημά” τους είναι πως δεν θέλουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να μετατραπεί σε ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ, πως διαδήλωσαν ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στο μακέλεμα λαών. Αυτό είναι που πονάει την κυβέρνηση, γι’ αυτό αμόλησε ΜΑΤ και ΟΠΚΕ ενάντια στους εργάτες. Το ότι ο λαός δεν θέλει να διαλέξει στρατόπεδο “ληστών” – ιμπεριαλιστών!

Η άγρια καταστολή, η αναίτια και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ δε μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Η επιδίωξη της κυβέρνησης να περάσει “διά πυρός και σιδήρου” την πολιτική της κλιμακούμενης εμπλοκής της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ, με την καταστολή των δίκαιων κινητοποιήσεων, πρέπει να βρει απέναντί της την ευρύτερη λαϊκή καταδίκη.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση, η οποία φέρει την ακέραιη ευθύνη γι’ αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα, να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι οι συλληφθέντες.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα για τη στήριξη των συλληφθέντων απέναντι σε όποια εις βάρος τους μεθόδευση, απέναντι στα βάρβαρα σχέδια κυβέρνησης – ιμπεριαληστών!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων της Θεσσαλονίκης!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.