ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της Διοίκησης του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ να απολύσει το συνάδελφο – μέλος της Επιτροπής Εργαζομένων του ομίλου και του κλαδικού Συνδικάτου Αττικής.

Στο πρόσωπο του συναδέλφου, η εργοδοσία στον μεγαλύτερο όμιλο συνεταιριστικών φαρμακαποθηκών στην Ελλάδα, με τεράστιους τζίρους και κερδοφορία, επιδιώκει να χτυπήσει το Συνδικάτο και γενικότερα την οργανωμένη πάλη των εργαζόμενων, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, για να μη σηκώνει κανένας κεφάλι, να μην υπάρχει καμία διεκδίκηση κόντρα στα σχέδιά της.

Με πειθήνιους εργαζόμενους θέλει να χτίσει το δικό της success story!

Όση στήριξη κι αν έχει, όμως, μαζί με το σύνολο της εργοδοσίας, από τους αντεργατικούς νόμους και όλες τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους ψηφίζουν, εμείς λέμε ότι λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!

Την τελευταία λέξη θα την πουν οι εργαζόμενοι με τον αγώνα τους για την υπεράσπιση του συναδέλφου και συνολικά των εργασιακών μας δικαιωμάτων!

Η Ομοσπονδία μας είναι δίπλα τους, δίπλα στην Επιτροπή Εργαζομένων και στο κλαδικό Συνδικάτο Αττικής και στηρίζει κάθε αγωνιστική τους απόφαση, για να ανακληθεί η απόλυση.

Πάρτε πίσω την απόλυση τώρα!

Η απόπειρα τρομοκράτησης των εργαζόμενων θα πέσει στο κενό!

ΥΓ1. Ας μη ματαιοπονεί η Διοίκηση του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, στέλνοντας στα δικαστήρια τις συνδικαλιστικές μας οργανώσεις, προκειμένου να σταματήσει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στην απόλυση του συναδέλφου!

ΥΓ2. Μήπως έχει κάτι να πει ο ΣΥΡΙΖΑ, μιας και ο πρόεδρος της Διοίκησης του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ κοσμεί το ψηφοδέλτιο του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.