ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 12.

Η προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για να εντείνει την καταστολή και την τρομοκρατία απέναντι στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, δε μπορεί και δεν πρέπει να περάσει. Την Δευτέρα πραγματοποιείται η εξ αναβολής δίκη του Συρίγου Βάλσαμου, γραμματέα της ομοσπονδίας οικοδόμων και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ, με κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία. Το έγκλημα που διέπραξε είναι ότι συμμετείχε σε κινητοποίηση τον Οκτώβρη του 2019 ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας. Μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές εργάτες έδωσε τη μάχη για να μην πέσει κανένα σπίτι εργατικής – λαϊκής οικογένειας στα χέρια τραπεζίτη.

Η συγκεκριμένη δίκη είναι η συνέχεια μιας σειράς «διαδηλωτοδικίων» της κυβέρνησης οι οποία μαζί με τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που περνάει, εντείνει τον αυταρχισμό, δείχνοντας την αποφασιστικότητα της να προχωρήσει με κάθε τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική. Τα βάζει με όσους υπερασπίζονται το δικαίωμα να έχει κανείς μια στέγη χωρίς να χρυσοπληρώνει για τρεις γενιές τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό, να μη δείξουν καμία ανοχή σε αυτές τις πρακτικές και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη σε κάθε αγώνα και σε κάθε αγωνιζόμενο που διώκεται.

Απευθυνόμαστε προς πάσα κατεύθυνση πως αν νομίζουν ότι με τέτοιες βρωμιές θα υποχωρήσουμε προκειμένου να πάρουν οι τραπεζίτες και άλλοι μπαταχτσήδες τα σπίτια του λαού είναι γελασμένοι.

          Να μην τολμήσουν ούτε να σκεφτούν ότι μπορεί να περάσει μια τέτοια βρώμικη μεθόδευση.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 12

Η τρομοκρατία δε θα περάσει των εργατών η πάλη θα τη σπάσει με τη μαζική συμμετοχή και την αλληλεγγύη

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.