Η Ομοσπονδία μας συμμετέχει στην κινητοποίηση ενάντια στο έγκλημα στην ΛΑΡΚΟ.

Να σταματήσει εδώ και τώρα το έγκλημα στην ΛΑΡΚΟ.

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 4/10/2023, στις 12:30, στο Υπουργείο Οικονομικών

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που εδώ και 4 χρόνια δίνουν μια μεγάλη μάχη για να κρατήσουν την δουλειά τους, να παραμείνουν στα σπίτια τους, να ζωντανέψει και πάλι ο τόπος τους κόντρα στα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης και επενδυτών.

Η κυβέρνηση αντί να αναβαθμίσει και να βάλει μπροστά το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ που εδώ και χρόνια η τιμή του νικελίου έχει φτάσει στα ύψη , με απόφασή της σταμάτησε εντελώς την λειτουργία του εργοστασίου και σπαταλά εκατομμύρια ευρώ για να βρομίσει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων .

Στηρίζουμε τα αιτήματα των εργαζομένων

Να σταματήσει εδώ και τώρα το έγκλημα στην ΛΑΡΚΟ.

  • Να σταματήσει εδώ και τώρα ο μαρασμός των περιοχών γύρω από αυτή.
  • Να μην υπάρξει κανένας άνεργος από 1/1/2024.
  • Να μετατρέψει τις συμβάσεις εργασίας από ορισμένου, σε αορίστου χρόνου. Να επιστρέψει τον κλεμμένο μόχθο των εργαζομένων, να επαναφέρει τα δώρα εορτών και το επίδομα αδείας.
  • Να υλοποιηθεί σχέδιο συντήρησης και ενιαίας επαναλειτουργίας με όλους τους εργαζόμενους στην εργασία και συγκροτημένα δικαιώματα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.