ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΙΟΣ

Νέα κινητοποίηση 6 Ιούνη την Τρίτη 11:30 πμ στη dovalue (Ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας)

Ο αγώνας για την προστασία της πρώτης κατοικίας συνεχίζεται.

Άλλες δύο περιπτώσεις συναδέλφων μας βρίσκονται μπροστά στον άμεσο κίνδυνο να πλειστηριαστούν τα σπίτια τους. Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι απευθύνθηκαν στα σωματεία τους, τα οποία οργανώνουν παρέμβαση την Τρίτη 11:30πμ στη dovalue.

Καλούμε τα σωματεία και φορείς της Αθήνας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Οι συνάδελφοι , ένας λιμενεργάτης και μια εργαζόμενη στο καζίνο της Πάρνηθας, δεν είναι μόνοι. Έχουν τα σωματεία τους, έχουν μαζί τους όλη την εργατική τάξη της χώρας. Μοναδικό όπλο αντίστασης στους χιλιάδες πλειστηριασμούς που έρχονται είναι η αλληλεγγύη και η οργανωμένη πάλη. Με πιο δυνατά και μαζικά συνδικάτα, με εστίες αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιάς, μπορούμε να κάνουμε τους εφιάλτες των κορακιών, των κυβερνήσεων τους πραγματικότητα και πράξη το σύνθημα «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»

Η επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς, στηρίζει τις κινητοποιήσεις των σωματείων ΕΝΕΔΕΠ και Επισιτισμού, θα είμαστε όλοι εκεί .

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Τρίτη 11:30 πμ στη dovalue (Ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.