ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ!

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τη μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών όπου εργαζόμενοι με τα σωματεία τους, φοιτητές, μαθητές,  διαδήλωναν, φωνάζοντας να κλειστούν στη φυλακή οι δολοφόνοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και για να αναδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και αυτό πηγάζει από τη ναζιστική της ιδεολογία. 

Κανένας μας δεν έχει ξεχάσει την προκλητική πρόταση της εισαγγελέως για την αθώωσή τους.

Η προσπάθεια που γίνεται να πέσουν στα μαλακά δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά.

Όλοι είδαμε τι έγινε την Παρασκευή 30/9, ημέρα που συνεδρίαζε το Εφετείο με τον καταδικασμένο Κασιδιάρη να μοιράζει διαφημιστικά τρικάκια, τον πατέρα Πλεύρη να χαιρετά φασιστικά, και όλα αυτά με την ανοχή τόσο της έδρας όσο και της αστυνομίας, την ίδια στιγμή που το υπόλοιπο ακροατήριο και η Μάγδα Φύσσα δεν μπορούσαν να κάνουν βήμα, καθώς ήταν περικυκλωμένοι από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πλήρως ότι όσο το εκμεταλλευτικό σύστημα που τους γεννά είναι εδώ, δεν θα ξεμπερδέψουμε οριστικά με τους φασίστες. Θα αποτελούν πάντα μια χρυσή εφεδρεία ενάντια σε κάθε λαϊκό αγωνιστή, σε κάθε εργατικό αγώνα.

Η καταδίκη των φασιστών της Χρυσής Αυγής είναι υπόθεση του λαϊκού κινήματος της χώρας μας.

Την Παρασκευή 7 Οκτώβρη 2022 και ώρα 09:00 π.μ. να είμαστε πάλι όλοι εκεί στο Εφετείο καθώς καταθέτει η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.