ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. καταγγέλλει την κυβέρνηση και το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση που διαλύει εργασιακά δικαιώματα και προβλέπει μισθούς πείνας, βάσει και του νόμου Χατζηδάκη. Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, όπως αυτοί στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, έχουν ένα δρόμο, αυτόν της αποφασιστικής συσπείρωσης στο Συνδικάτο Μετάλλου, η οργάνωση της πάλης τους για την κατοχύρωση ΣΣΕ με μισθούς και δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Η Ομοσπονδία μας στηρίζει το δίκαιο αγώνα και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και του Συνδικάτου Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, με την πρώτη στάση να είναι η σύσκεψη την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και η επόμενη να είναι η κινητοποίηση την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 4 μ.μ. στη Βουλή.

Είναι ώρα να δείξουμε τη δύναμη μας! Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Η ΔΙΟΙΚΗΣH

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.