ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για ΛΑΡΚΟ

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που τέλος Γενάρη λήγουν οι συμβάσεις τους και οδηγούνται στο ταμείο ανεργίας και το ξεσπίτωμα, οι εργαζόμενοι και τα Σωματεία τους ετοιμάζονται για μία ακόμη μεγάλη αναμέτρηση με τους εγκληματικούς σχεδιασμούς που εφαρμόζει η κυβέρνηση, “πάνω στο χαλί” της απαξίωσης που έστρωσαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την αλληλεγγύη μας παίρνουν δύναμη και μένουν όρθιοι για να συνεχίσουν την άνιση μάχη με την κυβέρνηση και με μηχανισμούς των κεφαλαιοκρατών που θέλουν την εκποίηση της ΛΑΡΚΟ, το κλείσιμο, το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, το σακάτεμα κάθε εργατικού δικαιώματος.

Ο αγώνας όλων των εργαζόμενων είναι κοινός απέναντι στην εργοδοσία και την κυβέρνηση που για άλλη μια φορά μας καλούν να πληρώσουμε τις συνέπειες των στρατηγικών τους επιλογών.

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου μας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, και με την παρουσία τους στην σύσκεψη συνδικάτων και φορέων που οργανώνεται από τα σωματεία και τους εργαζόμενους στην ΛΑΡΚΟ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 10:00 το πρωί (στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ, στον οικισμό του εργοστασίου), μαζί να εκφραστεί και η εναντίωση στην αντεργατική πολιτική που βιώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.