Για την στάση εργασίας ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Σε στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας στη Νίκαια προχώρησε χτες το Σωματείο Εργαζομένων στη φαρμακαποθήκη ΠΕΙΦΑΣΥΝ. Η κινητοποίηση έγινε με αφορμή την προγραμματισμένη συνάντηση μετά από καταγγελία του Σωματείου για mobbing, δηλαδή για περιστατικά ηθικής παρενόχλησης σε βάρος του προέδρου του Σωματείου από στελέχη της εταιρείας. Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκαν η Ομοσπονδία και το Συνδικάτο Φαρμάκου.

«Κάτω τα χέρια από το 8ωρο και το 5ήμερο. Κάτω τα χέρια από τα εργατικά συνδικάτα», απαίτησαν οι εργαζόμενοι. Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταγγελία στην Επιθεώρηση η εργοδοσία κάλεσε σε συνάντηση τον πρόεδρο του επιχειρησιακού Σωματείου, επικαλούμενη καταγγελίες για βία και παρενόχληση στον χώρο εργασίας! Επιχειρησιακό και κλαδικό σωματείο έχουν καταγγείλει τις ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες, αναδεικνύοντας ότι στο στόχαστρο της εργοδοσίας είναι η αγωνιστική στάση του επιχειρησιακού Σωματείου, που παλεύει για ουσιαστικές αυξήσεις και υπογραφή επιχειρησιακής Σύμβασης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.