ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΦΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. στηρίζει το Σωματείο Εργαζομένων Ι.Φ.Ε.Τ., μέλος μας, για το αυτονόητο αίτημα να παρθεί πίσω ο αποκλεισμός των εργαζομένων στον Ι.Φ.Ε.Τ.  από τις κατηγορίες του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.

Οι εργαζόμενοι του ΙΦΕΤ εκτίθενται σε ανθυγιεινές εργασίες, όπως στον ακτινοβολητή κοβαλτίου, στη συλλογή, αποθήκευση και καταστροφή ληγμένων φαρμάκων.

Αυτοί που τους έχουν πετάξει εκτός επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας είναι αυτοί που υλοποιούν την πολιτική που κάνει τους εργαζόμενους ακόμα πιο φθηνούς και αναλώσιμους, την πολιτική που έχει πετάξει από τα ΒΑΕ όλους τους εργαζομένους στην παρασκευή φαρμάκων.  

Η Ομοσπονδία μας απαιτεί το αυτονόητο. Να λαμβάνουν οι εργαζόμενοι του ΙΦΕΤ το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Να επιστρέψουν τα ΒΑΕ για όλους τους εργαζόμενους στην παραγωγή, παρασκευή και αποθήκευση φαρμάκων!

Η κυβέρνηση να  αναλάβει τώρα τις ευθύνες της απέναντι στους εργαζόμενους του Ι.Φ.Ε.Τ. και του κλάδου του φαρμάκου συνολικά.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.