Ανακοίνωση

Συνάδελφοι,

η Ομοσπονδία μας στηρίζει το Σωματείο εργαζόμενων στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, στην μάχη που δίνει απέναντι στην διοίκηση του ομίλου η οποία προχώρησε μονομερώς και αυθαίρετα σε μεταβολή του ωραρίου απασχόλησης των εργαζομένων στο υποκατάστημα του Άργους (ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ.). Είναι κοινή με την μάχη που δίνει η Ομοσπονδία μας για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ για την υπεράσπιση του 5ημερου – 8ωρου από Δευτέρα έως και Παρασκευή και την διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Πρόκειται για μία μάχη που πρέπει να δοθεί σε ενιαίο μέτωπο όλων των εργαζόμενων του κλάδου των επιχειρησιακών και κλαδικών σωματείων μαζί με την Ομοσπονδία μας, απέναντι στο σύνολο των εργοδοτών και των κυβερνήσεων τους όπως είναι και η σημερινή, της ΝΔ, που ψήφισε τον νόμο Χατζηδάκη.

Οι σχεδιασμοί τους, όπως εκπονούνται και στα πλαίσια της ΕΕ, έχουν την ίδια λογική και τον ίδιο στόχο δηλαδή να αυξήσουν τα κέρδη και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων, αυξάνοντας την εκμετάλλευση των εργαζόμενων. Αυτό δεν αλλάζει όποια μορφή και αν έχουν οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις (συνεταιριστική ή άλλη), όποιες και αν είναι οι μεταξύ τους διαφοροποιήσεις και ανταγωνισμοί.

Η Ομοσπονδία μας είναι δίπλα στους συναδέλφους του ΠΕΙΦΑΣΥΝ και στο σωματείο τους, στηρίζοντας κάθε αγωνιστική τους πρωτοβουλία και διεκδίκηση στην κατεύθυνση αυτή και τους καλούμε στην οργάνωση του αγώνα για την υπογραφή της επιχειρησιακής αλλά και κλαδικής ΣΣΕ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.