Ανακοίνωση του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής για τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ. Όλοι στη συγκέντρωση την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 12 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας αποφάσισε την πραγματοποίηση 4ωρης παναθηναϊκής στάσης εργασίας, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων της Αττικής στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα, 12 το μεσημέρι, με αίτημα να μην περάσει η κατάπτυστη τροπολογία της κυβέρνησης της ΝΔ που ολοκληρώνει το ΕΓΚΛΗΜΑ στη ΛΑΡΚΟ, πετώντας εκατοντάδες οικογένειες στο δρόμο.

Το Κλαδικό Συνδικάτο Φαρμάκου αποφάσισε να συμμετέχει στη στάση εργασίας και καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά στην παναθηναϊκή στάση εργασίας και στο μεγάλο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και του λαού της περιοχής είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης. Είναι υποχρέωση όλων μας, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο να σταθούμε στο πλευρό τους, για να μην ολοκληρωθεί το έγκλημα της κυβέρνησης στη ΛΑΡΚΟ!

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει την κατάπτυστη τροπολογία που βάζει λουκέτο στη ΛΑΡΚΟ, που πετάει εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία και οδηγεί στον μαρασμό μεγάλες περιοχές πέντε νομών, με σκοπό την εκποίηση της περιουσίας της επιχείρησης.

Δε θα περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης. Να ανανεωθούν άμεσα όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων και να λειτουργήσει η ΛΑΡΚΟ.

ΤΩΡΑ να εκφραστεί πολύμορφα και με κάθε τρόπο η μαζική, εργατική, λαϊκή αλληλεγγύη στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ για το δικαίωμα στη δουλειά, για το δικαίωμα στη ζωή.

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και τον δίκαιο αγώνα τους!

Όλοι μαζί διεκδικούμε την ζωή που αξίζει σε μάς και τα παιδιά μας!

Όλοι στη συγκέντρωση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 12 μ.μ., στο Σύνταγμα.

Προσυγκέντρωση 11.30 στην Πλατεία Ομονοίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.