Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Διοίκησης του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ να βγάλει παράνομη τη σημερινή στάση εργασίας που προκήρυξε η Ομοσπονδία μας στον όμιλο, με αίτημα να ανακληθεί η απόλυση του συναδέλφου συνδικαλιστή από τη ΣΥΝΦΑ, εταιρεία του ομίλου.

Ακόμα και το αστικό δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς της εργοδοσίας, που μόνο στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη συνδικαλιστική τους οργάνωση και να καταστείλει τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις.

Κάτω από την πίεση του αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του ομίλου, συσπειρωμένοι στο κλαδικο Συνδικάτο Αττικής και στην Ομοσπονδία μας, η Διοίκηση του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ συνεδριάζει σήμερα για να επανεξετάσει το θέμα της απόλυσης.

Απαίτηση όλων των εργαζόμενων, του Συνδικάτου και της Ομοσπονδίας μας είναι να ανακληθεί η απόλυση τώρα και να επιστρέψει ο συνάδελφος στη θέση εργασίας του.

Παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα!

Δεν θα επιτρέψουμε στην εργοδοσία να τσακίσει τη συνδικαλιστική μας οργάνωση και τα δικαιώματα μας.

Τα προνόμια που προσφέρουν οι αντεργατικοι νόμοι στους εργοδότες, τα αντιπαλευουμε στην πράξη!

Καλούμε στη σημερινή σύσκεψη των Συνδικάτων στις 7μμ στον πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα, για να οργανώσουμε και συνολικά τη δράση μας απέναντι στο νέο αντεργατικό τερατούργημα που έφερε η κυβέρνηση στις επιτροπές της Βουλής αλλά και απέναντι στο σύνολο της πολιτικής που σκοτώνει κυριολεκτικά την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.