ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση των διήμερων επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας στην BoehringerIng. Ελλάς ΑΕ, όπου οι εργαζόμενοι συμμετείχαν καθολικά, η εργοδοσία δέχτηκε να συναντήσει το Δ.Σ. του Σωματείου την Τετάρτη 20/07 σχετικά με τα αιτήματα τους.

Η συνάντηση αυτή δεν θεωρήθηκε καρποφόρα από το Δ.Σ,γιατί επι της ουσίας δεν έγινε τίποτα  συγκεκριμένο και χειροπιαστό.Δηλαδή η συζήτηση θα γίνει για την επιχειρησιακή ΣΣΕ, η αύξηση του μισθού στα πλαίσια του πληθωρισμού θα συζητηθεί στην ετήσια συνάντηση τους που θα γίνει τον Σεπτέμβρη, η υπόσχεση για ενίσχυση του εισοδήματος  μας, μπροστά στην ακρίβεια κλπ., δεν έγινε συγκεκριμένη για το ποσό και το πότε…

Οι εργαζόμενοι στην μαζική συνέλευση που έγινε την Πέμπτη 21/07  στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου  στο Κορωπί και στο χώρο των γραφείων στην Καλλιθέα, αποφάσισαν να συνεχίσουν αγωνιστικά, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους και ανάλογα με τις εξελίξεις μέσα στον Σεπτέμβρη, θα οργανώσουν μέσα από τις  διαδικασίες του Σωματείου τους τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις, εντάσσοντας στις διεκδικήσεις τους και άλλα θέματα που εκκρεμούν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.