Διαμαρτυρία τώρα στους εργοδότες για την υπογραφή ΣΣΕ. (video)

Συνεχίζεται η μάχη της σημερινής απεργίας διεκδικώντας την υπογραφή Κλαδικής ΣΣΕ. Η απεργία γίνεται με μεγάλα ποσοστά συμμετοχής στο κενό έπεσαν απειλές και εκφοβισμοί της εργοδοσίας.

Νωρίτερα η Ομοσπονδία, το Κλαδικό Συνδικάτο Αττικής – Πειραιά, επιχειρησιακά σωματεία  και εργαζόμενοι από τον κλάδο του Φαρμάκου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο, όπου ΙΟΒΕ και Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), οι εργοδότες του κλάδου, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Κατά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου των εργοδοτών, αντιπροσωπεία των απεργών πραγματοποίησε παρέμβαση με την Γιώτα Ταβουλάρη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο να επισημαίνει πως ξέρουμε ότι μαζευτήκατε εδώ σήμερα για να πείτε για τις επιτυχίες σας και τις απαιτήσεις σας που έχετε από τις κυβερνήσεις. Όμως, πρόσθεσε, ο κλάδος βρίσκεται σήμερα σε απεργία γιατί εδώ και 13 χρόνια οι εργαζόμενοι είναι χωρίς ΣΣΕ, με αποκλειστική δική σας ευθύνη. Και ό,τι παρουσιάζετε ως επιτυχία σας, τόνισε η Γ. Ταβουλάρη, είναι ο ο πλούτος που παράγουν οι εργαζόμενοι.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 15.00 στα γραφεία του ΣΦΕΕ (Αγρινίου 3 – Χαλάνδρι).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.