ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 30/3 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η συνάντηση αντιπροσωπείας της ομοσπονδίας μας, ΟΕΦΣΕΕ, με τους φορείς των φαρμακοβιομηχάνων, ΣΦΕΕ και ΠΕΦ, για το ζήτημα της κλαδικής ΣΣΕ.

Στη συνάντηση αυτή η ΟΕΦΣΕΕ, κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση – σχέδιο, που είναι γνωστό στον κλάδο, για την σύναψη κλαδικής ΣΣΕ.

Κατά τη συζήτηση η εργοδοτική πλευρά παραδέχτηκε κατ’ αρχήν την ανάγκη ύπαρξης κλαδικής ΣΣΕ και δεσμεύτηκε μέχρι τις αρχές Μαΐου, να φέρει προς συζήτηση το δικό της σχέδιο – πρόταση.

Η ΟΕΦΣΕΕ  καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, προκειμένου να διεκδικήσουμε την υπογραφή μιας ΣΣΕ, που να ανταποκρίνεται στις σημερινές μας ανάγκες.    

Προχωράμε αποφασιστικά για την επιτυχία της απεργίας στις 6 Απρίλη και τη μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, στην Αθήνα 11π.μ. στο Σύνταγμα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Boehringer Ingelheim
DEMO
ΒΙΑΝΕΞ Α’ Μεταμόρφωσης
FAMAR Ανθούσα
FAMAR Αλίμου
ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.